<p>Het Au March&eacute; Columbus Food Truck project brengt ons terug bij de roots van kleinschalige detailhandel. Deze originele foto en het merk gaan terug tot in 1958 naar de kruideniers zaak van mijn grootouders Albert Van Esch en Pelagie Knops. Tot op heden is er op dat adres nog steeds gelijkaardig zaakje.</p>

Het Au Marché Columbus Food Truck project brengt ons terug bij de roots van kleinschalige detailhandel. Deze originele foto en het merk gaan terug tot in 1958 naar de kruideniers zaak van onze grootouders Albert Van Esch en Pelagie Knops. Tot op heden is er op dat adres, Place St Pierre in Brussel, nog steeds gelijkaardig buurtwinkeltje.

Wij gaan echter met onze volledig gerestaureerde Citroën HY bouwjaar 1968, de baan en de boer op met diverse concepten. Met Bier & Borrels, CrêpentinoS, Stoofvleeskroketten & Bierbitterballen, de Meatloaf Burger, BBQ, Winterkaai Specials, Speculaas, Wafels & Dinges, ... We passen ons aan naar het gezelschap en de vraag van de klant. Onze jarenlange ervaring in de distributie en catering staan garant voor kwaliteit en zekerheid. We beschikken tevens over eigen decoratie materiaal, bestek & glazen alsook tafels & stoelen, zitbanken, parasols en partytenten.

Kortom, wij bieden U een totaal plaatje dat klopt ...

U kan op ons reken voor een geslaagd bedrijfsevenement of een origineel familiefeest. Je zal ons tegen komen of evenemenenten, beurzen en Food Truck Festivals. Zowel B2B als B2C maken wij voor U het verschil.

Au Marché, van alle markten thuis.

Cheers :@)

(C) Columbus Management BVBA - Website build in Sycro powered by HostYou